Bredbånd

Historik vedr. bredbåndsprojekt

Fibia har godkendt vores bredbåndsprojekt. Vi har endnu ikke fået dato på, hvornår fiberen bliver rullet ud. Men det sker formodentlig i løbet af første halvår 2018.

Information

Se Fibias Information om Fiberpuljen

Vores projekt hedder "Rude Eskilstrup Landsbylaug - projekt 2".

Hvis du ikke i april 2018 har fået mail fra en FIBIA-medarbejder, som vil aftale, hvor i huset der skal opsættes en boks (router), så er der noget, der tyder på, at du ikke er registreret hos Fibia. I ovenstående link har du mulighed for at udfylde en tilmeldingsformular til Fibia. Du skal vælge hvilken hastighed, du ønsker og evt. TV-pakker (TV pakke er ikke et krav).

Nyhedsbreve

Oversigt over nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbreve om bredbånd

Vores bredbåndsprojekt strækker sig over Duevej, Toplærkevej, Vibesvinget, Lillevangsvej, Buskehuse, Veddevej. 

Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at få Dambrovej med i projektet, men når FIBIA er ved at være klar til at starte projektet op, kan vi bede om at Dambrovej medtages.

Se kort over hele området som vi opererer i, med delvis opmåling af afstande. Døjringe Beboerforening har dog nogle af adresserne på kortet.

(Kortet åbnes i et nyt vindue).

Oversigt over tilmeldinger

Har du ikke fået tilmeldt dig, får du en chance mere. Når projektet starter op vil FIBIA henvende sig til de, der ikke har tilmeldt sig indenfor vores område og tilbyde tilslutning på samme vilkår, som de, der har forhånds tilmeldt sig.

Vælg område på fanebladene nede under listen.

De angivne hastigheder er de nuværende, anslået af Energistyrelsen.

Hastigheder på Veddevej